… ΚΑΙ η πρωταθλήτρια Κλεοπάτρα Φραγκοπούλου στον 6ο “Ξενοδάμειο δρόμο των πρωταθλητών” στην Αντίκυρα 1/10

Πρωταθλήτρια στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε αγώνες ορεινού δρόμου, Μαραθωνίου αλλά  και στην Αυθεντική διαδρομή Μαραθώνας – Καλλιμάρμαρο στον Διεθνή Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η αθλήτρια του Πανελληνίου έχει στην κατοχή της καμιά…10αριά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα αγωνίσματα 1.500μ., 3.000μ., 5.000μ. 10.000μ. και στα 3.000μ. φυσικά εμπόδια σε ανοιχτό και κλειστό στίβο ενώ πάντα πρωταγωνιστούσε στα αγωνίσματα που συμμετείχε και ήταν φιναλίστ.

Το 2008 πήρε μετά από τις επιτυχίες της υποτροφία από τον σύλλογό της και σπούδασε επαγγελματικό μακιγιάζ.

Έκανε πρωταθλητισμό μέχρι το 2010 και στη συνέχεια ασχολήθηκε με αγώνες μεγάλων αποστάσεων και αγώνες ορεινού δρόμου με πάρα πολλές συμμετοχές και αντίστοιχες επιτυχίες και κατακτήσεις μεταλλίων όπως στον Δρόμο του Ησαΐα 22,5χλμ, στον Διεθνή Ημομαραθώνιο της Αθήνας, στον Ημιμαραθώνιο Επαμεινώνδα, στον αγώνα Θυσίας Διστόμου, στον ορεινό αγώνα Λέβαδο και σε πολλούς ακόμη αγώνες.

Φέτος επίσης πήρε μέρος για 2η φορά και τερμάτισε στον πιο σκληρό αγώνα, τον Μαραθώνιο του Ολύμπου, τον Μαραθώνιο των Θεών απόστασης 44 χιλιομέτρων όπου διέλυσε κυριολεκτικά  την προηγούμενη επίδοσή της στον αγώνα και την βελτίωσε για πάνω από 1 ώρα!

    • Ο αγαπημένος προορισμός των δρομέων, ο «Ξενοδάμειος Δρόμος» στην Αντίκυρα,  φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην μοναδική παραλιακή διαδρομή και απαράμιλλης ομορφιάς που ενώνει Αντίκυρα-Άσπρα Σπίτια-Άγιο Ισίδωρο ενώ στον Ημιμαραθώνιο φτάνει μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο Παραλίας Διστόμου.
    • Εκτός από την Κλεοπάτρα Φραγκοπούλου οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα (έπονται και άλλοι) την Σόνια Τσεκίνη που ταυτίζεται με την ανυπέρβλητη δύναμη ψυχής  αφού Νίκησε τον καρκίνο και έτρεξε δύο μαραθωνίους μέσα σε μία εβδομάδα! Η Αθανασία Κοκκορού , ο  Γιώργος Μαθιόπουλος και Κατερίνα Κουμούδη, και η Μαργαρίτα Ντίνα   

Δείτε στο παρακάτω  την μοναδικής ομορφιάς παραλιακή διαδρομή του 6ου Ξενοδάμειου δρόμου στην Αντίκυρα  

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Οι διαδικασίες για την εγγραφής σας στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο είναι σε εξέλιξη και κυριολεκτικά ως δρομείς πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε να πάρετε μέρος στην μοναδική παραλιακή διαδρομή δηλώνοντας την εγγραφή σας Ε Δ Ω   και να διαβάσετε την προκήρυξη Ε Δ Ω

Στο πλαίσιο του 6ου Ξενοδάμειου δρόμου θα διεξαχθούν:

  1. Αγώνας Ημιμαραθωνίου Ανδρών – Γυναικών
  2. Αγώνας 5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών
  3. Αγώνας 1.200 μ. μαθητών/τριών Γυμνασίου
  4. Αγώνας 1.200 μ. μαθητών/τριών Δημοτικού Σχολείου

Ωρολόγιο Πρόγραμμα
08.30 Ημιμαραθώνιος (Ανδρών-Γυναικών)
08.40 1.200 μ. Γυμνασίου (Αγοριών-Κοριτσιών)
08.42 1.200 μ. Δημοτικού (Αγοριών-Κοριτσιών)
09.00 5 χλμ. (Ανδρών-Γυναικών)
12.00 Απονομές

  • Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία Αντίκυρας «Ξενόδαμος» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας – Αντίκυρας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

www.xenodamos.gr   –   https://www.facebook.com/xenodamios/

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2024 powered by Quadraweb