Η Μαργαρίτα Ντίνα στον 6ο «Ξενοδάμειο δρόμο των πρωταθλητών» στην Αντίκυρα 1/10

 Η πρωταθλήτρια αντοχής και νικήτρια στον περσινό 5ο Ξενοδάμειο δρόμο, Μαργαρίτα Ντίνα, πιστή στο ραντεβού της και για μια ακόμη χρονιά θα βρεθεί στην Αντίκυρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Ο αγαπημένος προορισμός των δρομέων, ο «Ξενοδάμειος Δρόμος» στην Αντίκυρα,  φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην μοναδική παραλιακή διαδρομή και απαράμιλλης ομορφιάς που ενώνει Αντίκυρα-Άσπρα Σπίτια-Άγιο Ισίδωρο ενώ στον Ημιμαραθώνιο φτάνει μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο Παραλίας Διστόμου.

Η νικήτρια στα 12χλμ του 5ου Ξενοδάμειου,  Μαργαρίτα Ντίνα, πρωταγωνίστρια στα πανελλήνια πρωταθλήματα από το 2013 στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια, δύο φορές ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών, χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους Νέων στα 10.000μ ενώ έχει δύο συμμετοχές με την εθνική και την βαλκανική ομάδα είναι μεταξύ των πρωταθλητών που θα βρεθούν στην Αντίκυρα, στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο.

Η Μαργαρίτα Ντίνα έχει πολλές συμμετοχές σε αγώνες δρόμους που συνοδεύονται με θέση στο βάθρο ( Run Greece Αλεξανδρούπολης, Νυχτερινός Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, Ημιμαραθώνιος Κρήτης, Ξενοδάμειος Αντίκυρας κ.α.). Συνοδός σε αθλητές με τύφλωση, με πανελλήνιες νίκες στην κατηγορία Τ11 με τον αθλητή Γρήγορη Αργυρόπουλο στα 5χλμ και στα 1500μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ.

Αριστερά Ντίνα Μαργαρίτα Δεξιά Μπέτα Ζωή σε προηγούμενο Ξενοδάμειο δρόμο στην Αντίκυρα

Ανήκει στην ομάδα ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ, εργάζεται ως προπονήτρια στίβου στις αναπτυξιακές ηλικίες της ομάδας της και παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στην Σχολική Ψυχολογία.

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Οι διαδικασίες για την εγγραφής σας στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο είναι σε εξέλιξη και κυριολεκτικά ως δρομείς πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε να πάρετε μέρος στην μοναδική παραλιακή διαδρομή δηλώνοντας την εγγραφή σας Ε Δ Ω   και να διαβάσετε την προκήρυξη Ε Δ Ω

Στο πλαίσιο του 6ου Ξενοδάμειου δρόμου θα διεξαχθού:

  1. Αγώνας Ημιμαραθωνίου Ανδρών – Γυναικών
  2. Αγώνας 5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών
  3. Αγώνας 1.200 μ. μαθητών/τριών Γυμνασίου
  4. Αγώνας 1.200 μ. μαθητών/τριών Δημοτικού Σχολείου
  • Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία Αντίκυρας «Ξενόδαμος» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας – Αντίκυρας

Ο Ξενοδάμειος δρόμος των πρωταθλητών

Η όμορφη και φιλόξενη Αντίκυρα ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί και φέτος στην 6η διοργάνωση του «Ξενοδάμειου δρόμου» τους πιστούς φίλους και δρομείς.

Ο Ξενοδάμειος δρόμος είναι «ψηλά» στις προτιμήσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χώρας! Τις προηγούμενες χρονιές έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων οι Πριβιλέτζιο, Μαλλιόγλου, Καλάκος, Κυριακοπούλου, Φραγκοπούλου, Ντίνα, Μπέτα, Μπαλτσιώτης, Κυνατίδου, Μαθιόπουλος, Αϋφαντόπουλος, Ρούλια, Κουμούδη και άλλοι.

Ο παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 Λυκούργος Τσάκωνας παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντας ξεχωριστή αίγλη στην Αντίκυρα και στον Ξενοδάμειο δρόμο.

Η μεγάλη επιτυχία και απήχηση του αγώνα δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάθε άλλο!
Τεράστια είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις τον οποίο στηρίζουν συνολικά περίπου 100 χορηγοί – προμηθευτές που «ανεβάζουν» το επίπεδο ανταπόδοσης και παροχών στους συμμετέχοντες.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το τεράστιο κύμα θετικής αύρας και χαμόγελων που πνέει από τους εκατοντάδες εθελοντές που βρίσκονται σε κάθε βήμα των δρομέων αλλά και των επισκεπτών πάντα σε ετοιμότητα να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν.

Απολαύστε το ΒΙΝΤΕΟ για τον φετινό αγώνα στο οποίο αποτυπώνονται  οι ομορφιές του τόπου της διοργάνωσης με χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

www.xenodamos.gr

https://www.facebook.com/xenodamios/

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2024 powered by Quadraweb