Ο πρωταθλητής Βαγγέλης Μαλλιόγλου υποδέχεται τους συναθλητές του στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο Αντίκυρας 1/10

Ο πρωταθλητής μας Βαγγέλης Μαλλιόγλου ζει στην περιοχή και γυμνάζεται στις γνωστές γι’ αυτόν διαδρομές της Αντίκυρας – Παραλίας Διστόμου, που είναι ταυτόσημες με τις διαδρομές του Ξενοδάμειου δρόμου.

Μέλος του ομώνυμου διοργανωτή Συλλόγου, «Αθλητική Ακαδημία Αντίκυρας Ξενόδαμος» και προπονητή τον παλιό πρωταθλητή Λουκά Μαργαρίτη, ψηχή του Συλλόγου και της διοργάνωσης, ο Βαγγέλης Μαλλιόγλου δεν μπορεί και δεν γίνεται να μην συμμετάσχει αλλά και να μην προσφέρει τις εμπειρίες για μια ιδιαίτερα άρτια οργάνωση για τους συναθλητές του.

  • Και φέτος, όπως κάθε χρόνο ο Βαγγέλης Μαλλιόγλου περιμένει να συναντήσει τους συναθλητές του την Αντίκυρα, στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και στέλνει το μήνυμά του με το παρακάτω βίντεο. Σας περιμένουμε

Ο «Αντικυρέας» δρομέας που έχει οργώσει αγωνιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, σε στάδια, δημόσιους και ανώμαλους δρόμους έχει καταπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις. Στα 5χλμ έχει ατομικό ρεκόρ 15:47 από το διασυλλογικό πρωτάθλημα του 2022 στον Αγιο Κοσμά, στα 10χλμ ανωμάλου δρόμου 32:27 επίσης από το 2022 και στον Ημιμαραθώνιο 1ώρα 10:04 που το πέτυχε φέτος στον αγώνα Καλαμπάκα-Τρίκαλα.

Στις 30 Απριλίου 2023 πήρε μέρος στον Μαραθώνιο της Ρόδου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη γενική κατάταξη με επίδοση 2:39:39 και ήταν πρώτος από τους Έλληνες δρομείς.

Στον αγώνα δρόμου 50χλμ στην παραλιακή Ψάθα του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας ο Μαλλιόγλου πέτυχε την καταπληκτική επίδοση 3ώρες 18:34 που είναι πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Μ35 και ήταν και όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που όμως δεν πραγματοποιήθηκε..

Ο Βαγγέλης Μαλλιόγλου την Άνοιξη του 2022 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ιστορικό Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» με χρόνο κάτω από 2:30, τερματίζοντας σε 2:29:04 που ήταν η έκτη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, παρόλο που μετά την συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας είχε πει ότι δεν θα ξανατρέξει σε Μαραθώνιο.

Ο αθλητής του «Ξενόδαμου» έχει κατακτήσει δεκάδες νίκες σε διάφορους αγώνες δρόμου ανά την Ελλάδα καθώς και 5 νίκες στη σειρά αγώνων Run Greece του ΣΕΓΑΣ.

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Οι διαδικασίες για την εγγραφής σας στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο είναι σε εξέλιξη και κυριολεκτικά ως δρομείς πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε να πάρετε μέρος στην μοναδική παραλιακή διαδρομή δηλώνοντας την εγγραφή σας Ε Δ Ω  και να διαβάσετε την προκήρυξη Ε Δ Ω

Στο πλαίσιο του 6ου Ξενοδάμειου δρόμου θα διεξαχθούν:

  1. Αγώνας Ημιμαραθωνίου Ανδρών – Γυναικών
  2. Αγώνας 5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών
  3. Αγώνας 1.200 μ. μαθητών/τριών Γυμνασίου
  4. Αγώνας 1.200 μ. μαθητών/τριών Δημοτικού Σχολείου

Ωρολόγιο Πρόγραμμα
08.30 Ημιμαραθώνιος (Ανδρών-Γυναικών)
08.40 1.200 μ. Γυμνασίου (Αγοριών-Κοριτσιών)
08.42 1.200 μ. Δημοτικού (Αγοριών-Κοριτσιών)
09.00 5 χλμ. (Ανδρών-Γυναικών)
12.00 Απονομές

  • Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία Αντίκυρας «Ξενόδαμος» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας – Αντίκυρας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

www.xenodamos.gr   –   https://www.facebook.com/xenodamios/

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2024 powered by Quadraweb