Πρώτος εθελοντής στον 6ο «Ξενοδάμειο» ο Δήμαρχος ΔΑΑ Γιάννης Σταθάς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο 6ος Ξενοδάμειος δρόμος Αντίκυρας στηρίζεται στα χέρια των εθελοντών. Φέτος πρώτος εθελοντής αυτού του αγώνα είναι ο δήμαρχος Ιωάννης Σταθάς.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά για τον “Ξενοδάμειο δρόμο:

«Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού μας γι’ αυτό είναι χρέος μας να στηρίζουμε κάθε αθλητική οργάνωση του τόπου, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται θεσμός.

Μέσα από την συμμετοχή μας έχουμε δείξει έμπρακτα ότι αγκαλιάζουμε τέτοιες προσπάθειες που έχουν όραμα, γίνεται με μεράκι, εθελοντισμό και προσφέρουν στο κοινό καλό.

Δηλώνω επίσημα την συμμετοχή μου ως εθελοντής του 6ου Ξενοδάμειου δρόμου διότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε τον δήμο μας και αναδεικνύεται η ομορφιά του τόπου μας, αλλά φυσικά το σημαντικότερο από όλα στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και βοηθάμε στην εξέλιξη αυτού του τόπου.

Παροτρύνω λοιπόν όλους τους δημότες, τους πολίτες, τους μαθητές και τους αθλητές να στηρίξουν για ακόμη μια φορά την οργάνωση του Ξενοδάμειου.

Ραντεβού στην εκκίνηση!»

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάςμε το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου “Ξενοδάμειου Δρόμου” Μαριλένα Γιανναράκη

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2024 powered by Quadraweb