Ο Μέγας και οι Χρυσοί χορηγοί του 5ου Ξενοδάμειου – «Τιμή μας και καμάρι μας»

Τεράστια είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αντίκυρα στο πλαίσιο του 5ου Ξενοδάμειου αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην μοναδική παραλιακή διαδρομή, απαράμιλλης ομορφιάς Αντίκυρα-Άγιος Ισίδωρος-Άσπρα Σπίτια-Αντίκυρα.

Εκτός από τους απλούς κατοίκους της περιοχής που δείχνουν έμπρακτα την συμμετοχή τους και δραστηριοποιούνται σε διάφορα πόστα της διοργάνωσης, μοναδική είναι και η ανταπόκριση επιχειρήσεων οι οποίοι στηρίζουν τον 5ο Ξενοδάμειο δρόμο και “ανεβάζουν” το επίπεδο ανταπόδοσης και παροχών στους συμμετέχοντες.

  • Η φετινή 5η διοργάνωση του «Ξενοδάμειου δρόμου» έχει την συνεργασία ως ΜΕΓΑ χορηγού, το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος της ΜΥΤILINEOS και ΧΡΥΣΟΥΣ χορηγούς το Super Market Κρητικός-Μανίκας στον αγώνα ΦΙΛΙΑΣ 12χλμ., το BOTTEGA Coffe bar στον αγώνα δρόμου 5χλμ “Ν Μίχου”, το Super Market Παπασπύρου υποστηρικτής των εθελοντών και η Coca-Cola Τρία Έψιλον που έχει αναλάβει την τροφοδοσίας των δρομέων.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και λήγουν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00.
  • Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας Ε Δ Ω 
  • Πληροφορίες για τον αγώνα στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  
  • Όλες οι πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου xenodamos.gr  

Μέγας χορηγός στον «5ο Ξενοδάμειο δρόμο» η MYTILINEOS

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος της ΜΥΤILINEOS για τη διεξαγωγή του 5ου Ξενοδάμειου αγώνα δρόμου στις 2 Οκτωβρίου στην Αντίκυρα.

Η MYTILINEOS, μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στους κλάδους της Μεταλλουργίας, της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου, της Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας και Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι πάντα παρούσα στις τοπικές κοινωνίες όπου και δραστηριοποιείται, στηρίζοντας και υλοποιώντας πρωτοβουλίες που ανταποδίδουν αξία στην κοινωνία και προάγουν τη βιωσιμότητα.

Η MYTILINEOS, είναι πάντα παρούσα στις τοπικές κοινωνίες όπου και δραστηριοποιείται, ανταποδίδοντας αξία και στηρίζοντας αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέσω των πρωτοβουλιών βιώσιμης ανάπτυξης. Η Βιώσιμη Ανάπτυξη άλλωστε αποτελεί την κινητήρια δύναμη μέσω της οποίας η MYTILINEOS φιλοδοξεί να παραμείνει ανταγωνιστική σε βάθος χρόνου, να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις και, αναπτύσσοντας τις κατάλληλες συνεργασίες, να συμβάλλει σε ένα νέο αποδοτικό μοντέλο ανάπτυξης χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. Μέσω των δεσμεύσεων της εταιρείας στους παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, η MYTILINEOS στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την καλή υγεία και ευημερία, αλλά και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της Μεταλλουργίας. Tο εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος αποτελεί τον μεγαλύτερο καθετοποιημένο παραγωγό αλουμινίου και αλουμίνας στην Ευρώπη και μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, η διεθνής επιχειρηματική δραστηριότητα του οποίου αποτελεί κινητήρια δύναμη για την εθνική οικονομία, αλλά και για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας. Η Αλουμίνιον της Ελλάδος έχει πλέον συμπληρώσει περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας και 15 χρόνια αναπτυξιακής πορείας.

Οι Χρυσοί Χορηγοί του 5ου Ξενοδάμειου αγώνα δρόμου 

  • 12χλμ Κρητικός-Μανίκας

Το Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι ΧΡΥΣΟΣ χορηγός του αγώνα ΦΙΛΙΑΣ 12χλμ. Ανδρών – Γυναικών στον οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος πολλοί δρομείς από τους οποίους μεταξύ των οποίων πολλοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των δρόμων μεγάλων αποστάσεων.

«Το Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, τους διοργανωτές, και τους εθελοντές του.

Περισσότερο από μισό αιώνα πριν, ήταν το μικρό μπακάλικο του Μανίκα, στην Αντίκυρα.

Μεγαλώσαμε μαζί, και χαράξαμε πορεία εξέλιξης και αμοιβαίου σεβασμού. Η 

εμπιστοσύνη σας, ακολουθεί την μαραθώνια διαδρομή μας στο χρόνο, τρείς ολόκληρες γενιές!

‘Έτσι το δικό σας ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΚΡΗΤΙΚΌΣ πλέον, στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, είναι εδώ και καλύπτει καθημερινά τις απαιτήσεις σας.

Θα βρείτε τις αχτύπητες προσφορές μας στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, και στο εβδομαδιαίο φυλλάδιό μας, μέσα στο κατάστημα.

Που αλλού, στην πλατεία σας!»

  • 5χλμ BOTTEGA

Στηρίζοντας πάντα όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που προβάλουν τον τόπο και τον πολιτισμό όπως και ο Ξενοδαμειος δρόμος, το BOTTEGA Coffe bar είναι ο ΧΡΥΣΟΣ χορηγός στον αγώνα δρόμο 5χλμ “Ν Μίχου” Ανδρών – Γυναικών και Μαθητών/τριών Λυκείου στον οποίο αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή.

«Ανοίξαμε τις πόρτες μας τον Ιούνιο του 2017 με σκοπό να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό στην πόλη μας. Το κατάστημα BOTTEGA Coffe bar αν δεν το έχεις ήδη ακούσει από κάποιον

που το επισκέφθηκε θα συναντήσεις σ’ ένα σημείο που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε τίποτα, σε έναν δρόμο που θα περνούσες απλά για να πας στον προορισμό σου.

Αυτό δεν λειτούργησε ανασταλτικά για τον ιδιοκτήτη του ούτε και για όλους εκείνους που επισκέπτονται το BOTTEGA Coffe bar από τις πρωινές ώρες έως και αργά το βράδυ, ο καλύτερος espresso σε συνδυασμό με την πιο ενημερωμένη κάβα !

Ένα καθαρό, περιποιημένο μπαρ που σε κάνει να νιώθεις εκείνη τη φιλοξενία που θα σε κρατήσει για ώρες στον χώρο του».

  • Παπασπύρου Χρυσός χορηγός για τους εθελοντές

Το Super Market Παπασπύρου με την πολύχρονη παρουσία του στην Αντίκυρα, είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ οι οποίοι αποτελούν την καρδιά, τα μάτια και το χαμόγελο από την πρώτη διοργάνωση.

Μια καταπληκτική ομάδα που μεγαλώνει συνεχώς και με την στήριξη του Super Market Παπασπύρου η προσφορά των εθελοντών οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση από την πρώτη στιγμή είναι ανεκτίμητη!

 

 

«Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του εμπορίου τροφίμων από το 1975.  Διατηρώντας  λοιπόν  πλέον  κατάστημα  τροφίμων στην Αντίκυρα έχουμε δεχτεί μεγάλη αγάπη και στήριξη από την τοπική κοινωνία.  

Και εμείς με την σειρά μας θέλοντας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους ανθρώπους που μας έδειξαν εμπιστοσύνη, στηρίζουμε έμπρακτα κάθε τους προσπάθεια που στόχο έχει μόνο το κοινό καλό.

 Ένας τέτοιου είδους θεσμός είναι και ο “ΞΕΝΟΔΑΜΕΙΟΣ” αγώνας που θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά στην Αντίκυρα. Με χαρά  και υπερηφάνεια θα στηρίξουμε και φέτος τη μεγάλη αυτή προσπάθεια των διοργανωτών , των αθλητών και των εθελοντών δίνοντας  μία υπόσχεση , ότι και μελλοντικά θα είμαστε στο πλευρό τους».

  • Coca-Cola Τρία Έψιλον Χρυσός χορηγός τροφοδοσίας

Την τόνωση των δρομέων στην εξαντλητική τους προσπάθεια για τον τερματισμό στον 5ο Ξενοδάμειο αγώνα δρόμου  έχει αναλάβει η κορυφαία εταιρεία στον χώρο Coca-Cola Τρία Έψιλον για τους συμμετέχοντες σε όλες τις αποστάσεις του: Αγώνας δρόμου ΦΙΛΙΑΣ 12χλμ, αγώνας δρόμου 5χλμ “Ν Μίχου” και 1,2χλμ αγώνας δρόμου Νικήτας.

«Η Coca-Cola Τρία Έψιλον εδώ και 53 χρόνια, δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί και να παράγει στην Ελλάδα. Παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους καταναλωτές, ενώ εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζομένους σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής.

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι  η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company.

Με 53 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση αφού διαθέτει περισσότερους από 1000 προμηθευτές σε ολόκληρη τη χώρα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε

www.xenodamos.gr        https://www.facebook.com/xenodamios/

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2023 powered by Quadraweb