Οι διαδρομές του 4ου Ξενοδάμειου δρόμου Αντίκυρας

Λίγες ημέρες απέμειναν για την 4η διοργάνωση του Ξενοδάμειου δρόμου ς θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην γραφική και φιλόξενη Αντίκυρα Βοιωτίας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις δρομικές αποστάσεις 10χλμ, 5χλμ και αγώνες 1.4χλμ μαθητών Γυμνασίου και Δημοτικών σχολείων, είναι ασφάλτινες και έτσι σχεδιασμένες ώστε οι δρομείς να τρέχουν παράλληλα στον όμορφο κόλπο της Αντίκυρας και του Αγίου Ισιδώρου ενώ περιλαμβάνεται και χωμάτινο τμήμα (μόνο στα 10χλμ) από όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική πανοραμική θέα και των δύο παραλιών αλλά και θέα μέχρι τα παράλια της Πελοποννήσου

Στόχος των διοργανωτών είναι να παρακινήσουν και να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι σε κάθε μορφής αθλητική δραστηριότητα αλλά και να αναδείξουν την ιστορικότητα και τη φυσική ομορφιά του τόπου τους.

Για να δείτε την προκήρυξη, για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.xenodamos.gr  

Οσοι θα συμμετάσχουν μπορούν παρακάτω να διαβάσουν την περιγραφή τους αλλά  να δουν τις τις δουν στον παρακάτω χάρτη καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν στην Αντίκυρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  εκτός βέβαια από τους κατοίκους οι οποίοι θα βροντερό παρών και  θα χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες.

Περιγραφή διαδρομών

  • Διαδρομή 10.000μ.

Κεντρική πλατεία(ΕΛΑΝ) – κατεύθυνση από  Ποσειδώνος στο τέρμα της και στροφή αριστερά στην 25η Μαρτίου απευθείας στροφή δεξιά στην Ξενοφώντος στο τέρμα της, αριστερά στην οδό Θεμιστοκλέους – δεξιά Βασιλίσσης Άσπρης (γήπεδο Αντικυρέα) στροφή αριστερά προς άγιο Γεώργιο και συνέχεις ευθεία αγροτικού δρόμου ως περιοχή Κωνσταντίνα (Ε.Ο. κόμβο Δεσφίνας) συνεχίζουμε κάθετα απέναντι προς Ποταμούς και μετά απο 50μ. Αριστερά προς Σειρό ακολουθώντας τον αγροτικό δρόμο ως τη διασταύρωση με Δ.Ο Ν. Μίχου αμέσως δεξιά προς Άγιο Ισίδωρο τέρμα της παραλίας (κτήμα Σπανού) αναστροφή (στην ειδική σήμανση)  και επιστροφή από την Δ.Ο. Ν. Μίχου στον κόμβο Αντίκυρας-Δεσφίνας δεξιά στην δυτική είσοδο της Αντίκυρας Όθωνος (αεροπορία) αριστερά στην 25Η Μαρτίου ως την πλατεία , τερματισμός στη πλατεία.

  • Διαδρομή 5.000μ

Κεντρική πλατεία (ΕΛΑΝ) – κατεύθυνση από  Ποσειδώνος πρός25ης Μαρτίου και στροφή δεξιά στην Περικλέους αμέσως αριστερά στην Ομήρου συνέχεια στη διασταύρωση (Ε.Ο κόμβο Δεσφίνας) αριστερά Ν. Μίχου προς Άγιο Ισίδωρο τέρμα της παραλίας (κτήμα Σπανού) αναστροφή στο πεύκο και επιστροφή από την Δ.Ο. Ν. Μίχου στον κόμβο Αντίκυρας-Δεσφίνας δεξιά στην δυτική είσοδο της Αντίκυρας Όθωνος (αεροπορία) αριστερά στην 25Η Μαρτίου και τερματισμός στη πλατεία.

  • Διαδρομή 1.400μ (Δημοτικά – Γυμνάσια)

Κεντρική πλατεία (ΕΛΑΝ) – κατεύθυνση Ποσειδώνος ως Κόμβο εισόδου Αντίκυρας (Αντίκυρα  BEACH)- 25ης Μαρτίου και δεξιά στη Ξενοφώντος αμέσως αριστερά στη Θεμιστοκλέους- αριστερά την Μπουμπουλίνας μέχρι το τέρμα της που συναντάει την Ποσειδώνος δεξιά ,στην παραλιακή οδό, τερματισμό στη πλατεία.

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2023 powered by Quadraweb