5ος Ξενοδάμειος: Μεγάλη ανταπόκριση, τεράστια απήχηση

Τεράστια είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αντίκυρα στο πλαίσιο του 5ου Ξενοδάμειου αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην μοναδική παραλιακή διαδρομή, απαράμιλλης ομορφιάς Αντίκυρα-Άγιος Ισίδωρος-Άσπρα Σπίτια-Αντίκυρα.

Εκτός από τους κατοίκους της περιοχής που δείχνουν έμπρακτα την συμμετοχή τους και δραστηριοποιούνται σε διάφορα πόστα της διοργάνωσης, μοναδική είναι και η ανταπόκριση επιχειρήσεων οι οποίοι στηρίζουν τον 5ο Ξενοδάμειο δρόμο και “ανεβάζουν” το επίπεδο ανταπόδοσης και παροχών στους συμμετέχοντες.

 82 Χορηγοί – προμηθευτές!

Ένα τεράστιο νούμερο που έχουν να “ζηλέψουν ” πολλές μεγάλες διοργανώσεις στην ανταπόκριση των τοπικών επαγγελματιών που δείχνει την αγάπη για τον τόπο τους και κάνουν πράξη την προσφορά.

Μετατρέπεται έτσι μια αθλητική εκδήλωση όχι μόνο ενός κλειστού αθλητικού κύκλου αλλά ολόκληρης της κοινωνίας του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Η φετινή 5η διοργάνωση του «Ξενοδάμειου δρόμου» έχει την συνεργασία ως ΜΕΓΑ χορηγού, το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος της ΜΥΤILINEOS και ΧΡΥΣΟΥΣ χορηγούς το Super Market Κρητικός-Μανίκας στον αγώνα ΦΙΛΙΑΣ 12χλμ., το BOTTEGA Coffe bar στον αγώνα δρόμου 5χλμ “Ν Μίχου”, το Super Market Παπασπύρου υποστηρικτής των εθελοντών και η Coca-Cola Τρία Έψιλον που έχει αναλάβει την τροφοδοσίας των δρομέων.

Εκτός όμως από τον Μέγα και τους Χρυσούς χορηγούς δείτε παρακάτω όλους όσους συντάχθηκαν και πρόσφεραν για την καλύτερη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2023 powered by Quadraweb