Τα Σούπερ Μαρκετ «Παπασπύρου» Μέγας Χορηγός στον 6ο «Ξενοδάμειο» δρόμο Αντίκυρας

Από τους πρώτους υποστηρικτές το «Ξενοδάμειου» δρόμου ήταν η οικογένεια των Σούπερ Μάρκετ «Παπασπύρου. Χορηγός των δραστηριοτήτων της «ψυχής της διοργάνωσης», των εθελοντών, από την πρώτη διοργάνωση και για πέντε χρόνια ήταν δίπλα τους υποστηρίζοντας τις δράσεις τους.

Φέτος στην 6η διοργάνωση αιτήθηκε και έγινε ο Μέγας Χορηγός που στηρίζει δυναμικά το εγχείρημα των διοργανωτών οι οποίοι μέσα από τον «Ξενοδάμειο» δρόμο, συμβάλλουν στην τοπική κοινωνία κάθε Οκτώβριο σε αθλητικό και σε πολιτιστικό επίπεδο.

«Μέσα από τον θεσμό του «Ξενοδάμειου» ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία για τη στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να το ανταποδίδουμε στις προσδοκίες του κόσμου που μας στηρίζει.

Θα είμαστε δίπλα σας μέχρι και τον 99ο Ξενοδάμειο γιατί πιστεύουμε στο όραμά σας ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κοινωνία μας.

Καλό αγώνα, καλούς τερματισμούς, με υγεία σε όλους», δήλωσε ο κ Γιώργος Παπασπύρου εκ μέρους της οικογένειας του ομώνυμου Σούπερ Μάρκετ.

Τα Σούπερ Μάρκετ «Παπασπύρου» δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου τροφίμων από το 1975, ανταποδίδοντας τη μεγάλη αγάπη από την τοπική κοινωνία ανταποδίδουν και στηρίζουν έμπρακτα και διαχρονικά τον «Ξενπδάμειο» δρόμο στην Αντίκυρα

Ο κ Γιώργος Παπασπύρου με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου “Ξενοδάμειου Δρόμου” Μαριλένα Γιανναράκη

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2023 powered by Quadraweb