Στον… αέρα ο Ξενόδαμος

Ετοιμη λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του 4ου Ξενοδάμειου δρόμου, η επίσημη ιστοσελίδα της Αθλητικής Ακαδημίας Αντίκυρας 《Ξενόδαμος》, του αθλητικού συλλόγου της Αντίκυρας που καλλιεργεί τον κλασικό αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή της Αντικυρας.

Ενας φιλικός ιστότοπος προς τους χρήστες, τους φίλους του στίβου και του Συλλόγου οι οποίοι θα βρίσκουν όλα τα νέα, πληροφορίες και χρήσιμα στοιχεία.

Περιηγηθείτε και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη συμμετοχή σας στον 4ο Ξεονοδάμειο, τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Δείτε την προκήρυξη, τη διαδρομή, χρήσιμες πληροφορίες για τις παροχές του αγώνα, τις εκκινήσεις αλλά και για την πόλη. Δηλώστε συμμετοχή να πάρετε μέρος σε έναν αγώνα δρόμου με όμορφη διαδρομή στην παραλία της Αντίκυρας και του Αγίου Ισιδώρου απολαμβάνοντας την φιλοξενία των κατοίκων και γευτείτε τα πλούσια ντόπια εδέσματα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας του 《Ξενόδαμου》 φέρει την σφραγίδα της QUDRA WEB της εταιρείας με πλούσια εμπειρία και πολλά έργα στο χώρο των νέων τεχνολογιών.

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2024 powered by Quadraweb