Έτοιμο το σποτ για τον 5ο Ξενοδάμειο δρόμο ΚΑΙ τώρα τρέχουμε να γραφτούμε

Έτοιμο είναι το μήνυμα που προσκαλεί τους φίλους του αθλητισμού στον 5ο Ξενοδάμειο δρόμο που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου στην Αντίκυρα Βοιωτίας με ώρα εκκίνησης 09:30 από την κεντρική πλατεία της πόλης.

  • Στη φωτογραφία η παραλιακή διαδρομή και το μετάλλιο του αγώνα

Το ηχητικό είναι παραγωγή του χορηγού επικοινωνίας, ραδιοφωνικού σταθμού sirios 95,8 που εκπέμπει από την πόλη της Λιβαδειάς και στον οποίο εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για την προβολή της διοργάνωσης.

Στο μήνυμα αναφέρονται όλα εκείνα τα απαραίτητα επικοινωνιακά στοιχεία για την διοργάνωση, όπως οι διοργανωτές, η ημερομηνία, ο τόπος εκκίνησης και τερματισμού, γίνεται αναφορά στην μοναδική παραλιακή διαδρομή που θα διασχίσουν οι δρομείς και πληροφορίες για την εγγραφή των δρομέων.

Το ηχητικό μήνυμα επίσης  “ντύνει” και το σχετικό βίντεο για τον φετινό αγώνα στο οποίο απεικονίζονται οι ομορφιές του τόπου της διοργάνωσης και στιγμές από τον προηγούμενη εκδήλωση .

Απολαύστε το

Ο 5ος Ξενοδάμειος δρόμος στην τελική ευθεία 

Τώρα τρέχουμε! Κυριολεκτικά τρέχουμε για να προλάβουμε να τρέξουμε στην μοναδική παραλιακή διαδρομή Αντίκυρα- Άσπρα Σπίτια-Άγιος Ισίδωρος- Αντίκυρα αλλά για τρέξουμε θα πρέπει να… τρέξουμε να δηλώσουμε συμμετοχή.

  • Οι εγγραφές κλείνουν στις την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και μπορείτε μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας Ε Δ Ω σε μία από τις διαδρομές:
  • 12χλμ. Αγώνας ΦΙΛΙΑΣΑνδρών – Γυναικών
  • 5χλμ“Ν Μίχου” Ανδρών – Γυναικών και Μαθητών/τριών Λυκείου
  • 1,2χλμ.“Νικήτας” Αγώνας μαθητών/τριών και συνοδών χωρίς όριο ηλικίας
  • Πληροφορίες στο www.xenodamos.gr.

Ο 5ος Ξενοδάμειος δρόμος θα διεξαχθεί στην Αντίκυρα Βοιωτίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική πλατεία της Αντίκυρας στις 09:30 ενώ διοργανωτής είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ «ΞΕΝΟΔΑΜΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους εκατοντάδες φίλους που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αλλά προσκαλούν και τους άλλους που ακόμη το… σκέφτονται, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους γιατί ο χρόνος περνάει και θα κλείσουν οι εγγραφές.

Η 5η διοργάνωση αναμένεται να είναι και θα είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα διοργάνωση αφού στις  2 Οκτωβρίου 2022 η Αντίκυρα θα υποδεχτεί τους δρομείς με πολλές  καινοτομίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε

www.xenodamos.gr        https://www.facebook.com/xenodamios/

Σας Περιμένουμε

Αντίκυρα Βοιωτίας

xenodamos.gr © 2023 powered by Quadraweb